Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz midein yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler emektar apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

02:34 İzmit'te Kocasının Sav Alamadığı Eksik etek İtfaiye ve Aynasız Ekiplerini Harekete Geçirdi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kadının kocası, sav alamadığı eşini uyandırmak ciğerin itfaiye aracı, sağlık ve aynasız ekiplerini harekete geçirdi. Balkondan sineeriye giren büyük, uyuyakalan eşini uyandırırken derin bir nefes aldı.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz kabil panik halindeki insanların deruneride bir şey unutma veya birini tahlis lakinçlı muhtevaeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bağırsakin ciğererideki aktifların kurtarılması baştan aşağı meraklı ekiplere bırakılması gereken bir çalışmatir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle birlik katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. yangın kapısı Hem ustalıklevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi kucakin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page